Veel bruidsparen vragen een goede vriend of familielid om de taak als ceremoniemeester op zich te nemen. Een hele eer, maar stiekem ook wel een zware last. Uiteraard verwacht je dat alles op rolletjes loopt, maar het kan zomaar gebeuren dat er toch iets mis gaat. Niet heel fijn als jullie goede vriend of zus dit moet oplossen.

 

De oplossing is een professionele ceremoniemeester. Met het inschakelen van een ceremoniemeester kunnen alle gasten ultiem en zorgeloos genieten van jullie huwelijk en kun je met een gerust hart de taken uit handen geven.

 

 

 

Ceremoniemeester

Alles tot in de puntjes geregeld met Puntjes op de i als jullie persoonlijke en professionele ceremoniemeester. 

WERKWIJZE

 

  • Trouwadviesgesprek

Tijdens een eerste trouwadviesgesprek zullen we de mogelijkheden doorspreken voor jullie huwelijk. Jullie kunnen vragen stellen en ik geef tips en advies over het vinden van de leukste locaties en leveranciers.

 

  • Detailbespreking

Ongeveer 2 maanden voor jullie huwelijk komen wij weer samen om alle details van de bruiloft door te spreken. Dit gesprek vindt plaats op de locatie(s) van jullie huwelijk.
 

  • Draaiboek

Na deze laatste detailbespreking zal ik een uitgebreid draaiboek maken van jullie trouwdag. Ik check alle afspraken en zorg dat de dag tot in detail is uitgewerkt. Het draaiboek wordt verstuurd naar alle leveranciers zodat ook zij de juiste planning in handen hebben.
 

  • Laatste check

Ongeveer een week voor jullie huwelijk zal ik een laatste check doen.
 

  • Ceremoniemeester

Op de dag van jullie huwelijk ben ik het aanspreekpunt voor de locatie(s), leveranciers en alle gasten. Ik zorg dat jullie huwelijk volgens planning verloopt en mocht er onverhoopt iets niet goed gaan dan zorg ik direct voor een passende oplossing. 

 

  • Evaluatie

Nadat jullie heerlijk hebben genoten van deze speciale dag en de huwelijksreis achter de rug is zullen we nog eenmaal contact hebben om alles door te spreken. 
Uiteraard ben ik erg benieuwd hoe jullie de dag en mijn service hebben ervaren. 

Zie je een professionele ceremoniemeester wel zitten?

Stuur dan een e-mail naar info@puntjes-opdei.nl of bel naar 06-36541334.

Tarief

 

Puntjes op de i werkt op basis van een uurtarief van € 45,00 inclusief BTW. In een trouwadviesgesprek bepalen we samen waar jullie mijn hulp bij zouden kunnen gebruiken en hoeveel uur hierin gaat zitten.