Welkom bij Puntjes op de i, leuk dat je de tijd neemt om een kijkje te nemen op mijn website. 

 

Mijn naam is Nikki Boon en ik woon in het mooie Noord Holland. Sinds ik mij kan herinneren ben ik altijd bezig geweest met het plannen en organiseren van uitjes zoals familieweekenden en feestjes, maar ook op het werkfront heb ik mijn organisatietalent altijd goed kunnen gebruiken.

 

In mei 2017 is mijn zus getrouwd met de liefde van haar leven. Terwijl zij genoten van deze waanzinnige dag zorgde ik dat alles op rolletjes liep.

Dit was niet de eerste bruiloft die ik van dichtbij mocht meemaken. In hetzelfde jaar ben ik gestart bij het Zuiderzeemuseum te Enkhuizen. Deze mooie trouwlocatie in Noord Holland was voor mij de eerste kennismaking met het organiseren van bruiloften. 

In de afgelopen twee jaar heb ik op locatie al veel bruidsparen geassisteerd bij het verwezenlijken van hun droombruiloft.

 

Even voorstellen

Toch is één locatie voor mij niet voldoende en heb ik besloten om mijn passie uit te breiden door de vakopleiding Weddingplanner te volgen. Inmiddels heb ik de opleiding afgerond en kan ik beginnen met het organiseren van jullie droomdag. 

 

Een van de bijzondere kanten van dit vak vind ik de band die ontstaat met een bruidspaar. Wederzijds vertrouwen en een goed gevoel is erg belangrijk. Daarom is een kennismakingsgesprek ook zeker de moeite waard.

 

Doel

Ontzorgen is het hoofddoel bij Puntjes op de i, maar goede communicatie, een strakke planning en transparantie is zeker ook belangrijk. 

Van het organiseren van jullie gehele bruiloft, ontzorgen door middel van het ceremoniemeesterschap of een persoonlijk adviesgesprek, alles is mogelijk bij Puntjes op de i. 

 

Evenementen planner

Mocht je niet op zoek zijn naar een weddingplanner maar wens je wel assistentie bij het organiseren van jouw evenement? Ook dan zit je goed bij Puntjes op de i. Van vrijgezellenfeesten tot babyshowers, ik regel het voor je!

 

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kijk dan verder op mijn website. Al helemaal enthousiast? Neem dan contact op, zodat we kunnen zien of dat goede gevoel en de juiste klik er zijn.

Videograaf: Karin - Fotoster