Een trouwdag begint met dromen, iets wat jullie wellicht al een tijdje aan het doen zijn. Jullie dromen en wensen zet ik om in werkelijkheid, zodat jullie een onvergetelijke dag gaan beleven.

 

Die ene idyllische locatie of die prachtige jurk, ik vind de juiste locaties en leveranciers die het beste past bij jullie dromen en wensen. Samen zorgen we ervoor dat jullie huwelijk een dag wordt om nooit te vergeten. 

 

Plaats jij je vertrouwen in Puntjes op de i als jullie weddingplanner dan hoef je je zowel vooraf als op de trouwdag geen zorgen te maken over jullie gasten, de leveranciers en de locatie(s). Op deze manier kunnen jullie samen met de familie en vrienden ontspannen en zorgeloos genieten van jullie trouwdag.  

 

Met andere woorden; Ik zet voor jullie de puntjes op de i!

Weddingplanner A tot Z

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Leuk dat jullie aan Puntjes op de i hebben gedacht voor de organisatie van jullie trouwdag.

WERKWIJZE

 

  • Trouwadviesgesprek

Tijdens een eerste trouwadviesgesprek zullen we de mogelijkheden doorspreken voor jullie huwelijk. We leren elkaar kennen en bespreken alle wensen en mogelijkheden voor jullie bruiloft. 

 

  • Voorbereiding

Ik ga op zoek naar de mooiste locaties en leveranciers. Hieruit maken jullie een keuze, waarna een aantal locaties worden bezocht. Na het voorbezoek worden de offertes aangevraagd en de verdere afspraken met de leveranciers gemaakt.
 

  • Detailbespreking

Ongeveer 2 maanden voor jullie huwelijk komen wij weer samen om alle details van de bruiloft door te spreken. Dit gesprek vindt plaats op de locatie(s) van jullie huwelijk.
 

  • Draaiboek

Na deze laatste detailbespreking zal ik een uitgebreid draaiboek maken van jullie trouwdag. Ik check alle afspraken en zorg dat de dag tot in detail is uitgewerkt. Het draaiboek wordt verstuurd naar alle leveranciers zodat ook zij de juiste planning in handen hebben.
 

  • Laatste check

Ongeveer een week voor jullie huwelijk zal ik een laatste check doen.

 

  • Ceremoniemeester

Op de dag van jullie huwelijk ben ik het aanspreekpunt voor de locaties(s), leveranciers en alle gasten. Ik zorg dat jullie huwelijk volgens planning verloopt en mocht er onverhoopt iets niet goed gaan dan zorg ik direct voor een passende oplossing. 

 

  • Evaluatie

Nadat jullie heerlijk hebben genoten van deze speciale dag en de huwelijksreis achter de rug is zullen we nog eenmaal contact hebben om alles door te spreken. 

Uiteraard ben ik erg benieuwd hoe jullie de dag en mijn service hebben ervaren. 

 

Ben je geïnteresseerd in deze mogelijkheid? Stuur dan een e-mail naar info@puntjes-opdei.nl of bel naar 06-36541334.

Tarief

 

Puntjes op de i werkt op basis van een uurtarief van € 45,00 inclusief BTW. In een trouwadviesgesprek bepalen we samen waar jullie mijn hulp bij zouden kunnen gebruiken en hoeveel uur hierin gaat zitten.